کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق

ادعای اتحادیه عرب: ترکیه و ایران مراعات حسن همجواری را نمی‌کنند

ادعای اتحادیه عرب: ترکیه و ایران مراعات حسن همجواری را نمی‌کنند اتحادیه عرب در اظهاراتی بی اساس مدعی شد کشور‌های ایران و ترکیه اصول حسن همجواری را رعایت نمی‌کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۸ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 16
کد خبر: ۴۶۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ اتحادیه عرب در اظهاراتی بی اساس مدعی شد کشور‌های ایران و ترکیه اصول حسن همجواری با کشور‌های عربی را رعایت نمی‌کنند.

 

اتحادیه عرب همچنین اعلام کرد: اعلام قاهره در خصوص لیبی، راه را در برابر فرصت‌های حل سیاسی باز می‌کند.

 

پیشتر نیز اتحادیه عرب از عملیات اخیر ترکیه در عراق انتقاد کرده بود.

 

روز گذشته احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب عملیات نظامی را که ترکیه در مناطق شمالی عراق با بهانه پیگرد قرار دادن عناصر حزب کارگران کردستان آغاز کرده، محکوم و تأکید کرده بود مداخله نظامی ترکیه به منزله تجاوز به حاکمیت عراق محسوب می‌شود و بدون هماهنگی با دولت بغداد به انجام رسیده است. این مسأله نشانگر بی توجهی آنکارا به قانون بین الملل و روابط خود با همسایگان عرب است.

 

همچنین فرماندهی عملیات مشترک عراق نیز روز گذشته نقض حریم هوایی کشورش از سوی جنگنده‌های ترکیه و نیز هدف گرفته شدن اردوگاه پناهندگان در نزدیکی شهر‌های «مخمور» و «سنجار» را محکوم کرده بود.

 

فرماندهی عملیات مشترک در بیانیه‌ای اعلام کرده بود: ما نقض حریم هوایی عراق را از سوی جنگنده‌های ترکیه‌ای که یکشنبه شب به وقوع پیوست و طی آن ۱۸ هواپیمای ترکیه‌ای به سوی (سنجار- مخمور- الکویر- اربیل) تا شهرستان شرقاط در عمق ۱۹۳ کیلومتری از در داخل خاک عراق آمده و اردوگاه پناهندگان در نزدیکی مخمور و سنجار را هدف قرار دادند، محکوم می‌کنیم.

 

وی در ادامه افزوده بود: جنگنده‌های ترکیه تا ساعات پایانی شب گذشته به مرز‌های عراق نزدیک می‌شدند و این اقدام تحریک آمیز با پایبندی‌ها در خصوص حسن همجواری مطابق با توافقنامه‌های بین المللی همخوانی نداشته و نقض آشکار حاکمیت عراق به شمار می‌رود./باشگاه خبرنگاران جوان 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار